Over AZRA & AZRA Botanical Simplicity

 Luxe, hightech en wetenschappelijk onderbouwd merk gemaakt door huidexpert Azra Secerbegovic!

Het was haar missie om effectieve plantaardige huidverzorging te maken voor de echte huidbehoeften van de moderne vrouw en man. Producten gemaakt met alle knowhow en ontwikkeld tijdens de praktijk!  Want niet alle cosmetica wordt gemaakt door experts, al lijkt dat vaak wel zo.

Huidverzorging gemaakt in de praktijk.

Om de beste en meest effectieve botanische ingrediënten voor effectieve huidverzorging te vinden, moet u het vak kennen. En dat krijg je als je als huidtherapeut dag in dag uit vrouwen en mannen behandelt en de juiste oplossingen biedt voor hun huidbehoefte. 

Azra haar filosofie is eenvoudig: ze formuleert producten die ze persoonlijk gebruikt, waarvan ze zeker van is dat ze het gewenste resultaat zullen bereiken, met ingrediënten die zij kent, vertrouwt, liefhebt en waar zij enorm trots op is om het met u te delen. 

Waarom is AZRA Botanical Simplicity anders? 

De producten combineren krachtige, wetenschappelijke, cosmeceutische actieve ingrediënten met verfijnde botanische plantenextracten voor uitstekende, spectaculaire en echté resultaten.

De huidverzorgingslijn bestaat uit zeer actieve formules die zijn gebaseerd op het beste van de moderne wetenschap en baanbrekend onderzoek dat vandaag beschikbaar is, gekoppeld aan een luxueus gevoel waardoor ze zowel prettig in gebruik, als effectief zijn. 

Diverse producten uit de huidverzorgingslijn van AZRA Botanical Simplicity zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. In 2022 werd dit mooie merk bekroond als winnaar op de Dutch beauty awards en in 2023 is het merk opnieuw in de prijzen gevallen! 

#Dutchbeautyawards #Women&homeawards #Pureglobalbeautyawards #skinproductawards #Beautyawards

AZRA Botanical Simplicity-producten zijn gemaakt om de huidverzorgingsroutine te vereenvoudigen zonder in te boeten aan resultaten, multifunctionele huidverzorging! Met als missie; producten te creëren die niet gebonden zijn aan geslacht, leeftijd of tijd; effectieve formules die de integriteit van de huid respecteren en echte resultaten opleveren.

Wie is AZRA …

De ontwikkellaar van Azra Botanical simplicity is Azra Secerbegovic zij heeft een zeer interessante werkervaring en opleiding gedaan, die samen hebben geleid tot AZRA Botanical Simplicity huidverzorging. Azra Botanical Simplicity is alles wat zij als klant wilde; huidverzorging gemaakt met effectieve en actieve ingrediënten, no-nonsense marketing en een merk dat producten begrijpt, dit tezamen is slechts een stukje van de puzzel bij het verzorgen van je huid.

Azra heeft plantenwetenschappen gestudeerd en heeft ook vele jaren als huidtherapeut gewerkt, daarom begrijpt zij precies welke ingrediënten goed werken en samenwerken in de huidverzorgingsroutine van verschillende huidtypes. Het werd haar missie om een echt effectief huidverzorgingsmerk te creëren waarin hightech en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd met niet te veel ingrediënten, zodat de simpele maar krachtige formules de kans op irritatie minimaliseren. 

Toen ze 25 jaar was, kreeg ze van de ene op de andere dag  een slechte huid. Ze woonde toen in Londen en er was net oorlog uitgebroken in haar geboorteland … Ze had vreselijke acne die haar naar de dokter bracht.  Ze kreeg medicijnen, hierdoor verdwenen de klachten, maar haar huid werd vreselijk droog. Zodra ze stopte met de medicatie, kwamen direct de klachten terug. Vanaf dat moment is haar passie ontstaan en is zij zicht verder gaan verdiepen in huidverzorging en voeding met als doel om o.a. een merk te lanceren die echt bijdraagt aan huidverbetering! 

‘VAN GEZICHT TOT FORMULE…’

Ze creëert wetenschappelijke formules om de echte huidproblemen aan te pakken die ze elke dag ziet. Met het team van experts uit de industrie heeft zij de AZRA Botanical Simplicity-producten geformuleerd. De krachtige formules bouwen voort op de resultaten die ze behaald in de kliniek en om de klanten te helpen naar een stralende huid. 

HUIDVERZORGING WAARBIJ OOK HET BELANG VAN TERUGGEVEN CENTRAAL STAAT;

EMINA FOUNDATION

 We weten dat we het geluk hebben om te werken in een branche waar we van houden.  Om onze dag door te brengen, met het helpen van vrouwen (en mannen) om zich mooier en zelfverzekerder te voelen.  Ondanks het voor het bedrijf vanzelfsprekend is begrijpen ze ook dat een leven vol kansen…. niet voor iedereen gemakkelijk is. Daarom heeft het bedrijf  ook een bewuste keuze gemaakt om iets terug te doen en maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus te nemen. Zo steunen zij verschillende projecten en stichtingen die hen nauw aan het hart liggen. &  heeft AZRA  boitanical simplicity een eigen stichting: Stichting Emina Foundation die kinderen en jongeren ondersteunt bij hun opleiding. Bij aankoop van de AZRA Botanical simplicity producten, draagt u dus direct bij aan een mooi project! 

Wilt u graag meer informatie en/of zelf de producten eens ervaren? 

Plan dan nu uw afspraak in via onderstaande button!