Bring a Friend Actie

BRING A FRIEND
10% KORTING VOOR JOU EN JE VRIEND(IN)!

Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Kroon Huidinstituut en gun je dit ook een vriend(in), familielid of buurvrouw? Stuur ze dan bij ons langs voor een kennismakingsbehandeling en ontvang allebei 10% korting op een behandeling!

HOE WERKT HET?

Als je bij ons langs komt voor een behandeling ontvang je de speciale bring a friend voucher. Geef deze voucher aan je vriend(in) of familielid. Als jouw vriend(in) vervolgens ook een behandeling bij ons boekt voeren wij deze voucher in bij het afrekenen en ontvangt hij of zij direct de eenmalige 10% korting op de behandeling. Het leuke is dat door het inleveren van de voucher de korting ook direct voor jou is geactiveerd, waardoor jij 10% korting ontvangt bij jouw eerstvolgende behandeling!

NATUURLIJK HEBBEN WE NOG WEL EEN PAAR REGELS VOOR DEZE ACTIE:

    •  Jouw vriend(in) of familielid die de voucher gebruikt is een nieuwe klant bij ons (of is langer dan een jaar niet bij ons behandeld).

    •  De kortingscode van 10% geldt op al onze behandelingen, maar is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes of op onze producten.

    •  Je kunt per behandeling 1 voucher inleveren.

    •  De voucher – is niet inwisselbaar voor contanten.