Nieuw bij Kroon Huidinstituut het Collagen Elixer!

Collagen Elixir: Hét gepatenteerde collageen-drankje

Nieuw bij Kroon Huidinstituut het Collagen Elixer!

Profiteer direct van een spetterende blackfriday deal! 

Deze deal is geldig vanaf vandaag tot a.s. zondag 26 november 2023.

Kortingen lopen op tot maarliefst 20%! 

Wat is collageen en waarom heb je dit elke dag nodig?

Collageen is het meest voorkomende eiwit van je lichaam. 30% van je lichaam bestaat hieruit. Het komt voor in het bindweefsel van je huid, cellen én in je gewrichten. Het is daarom heel belangrijk om het goed te onderhouden.

De functie van collageen zit in het krijgen van stevigheid en structuur. Voor iedereen is het goed om méér binnen te krijgen, vooral voor sporters, ouderen, mensen die herstellen van een operatie, zwangere vrouwen of mensen met een lichamelijk intensieve baan. Je lichaam heeft collageen nodig om je botten en gewrichten te ondersteunen. Daarnaast heeft je lichaam het ook nodig bij het stimuleren van je haar, huid en nagels. Collageen is een werkzame stof die je lichaam nodig heeft om de huidveroudering tegen te gaan. Helaas maakt het lichaam na je 25ste-levensjaar steeds minder collageen aan, de productie gaat steeds meer naar beneden en daarom is het voor je lichaam belangrijk om het collageen aan te vullen.

Hieronder diverse resultaat foto’s:

*meer foto’s beschikbaar! 

 Waarvoor dient collageen en wat zijn de voordelen van collageen?

1. Waardoor vermindert de aanmaak van collageen?

Het lichaam maakt collageen aan door eiwitten die het binnenkrijgt via voeding af te breken tot aminozuren. De aminozuren zijn de bouwstenen waarmee het lichaamseiwit, zoals collageen, wordt opgebouwd. Als het lichaam verouderd, wordt de kwaliteit van het collageen minder.  Je kunt het verouderen van het lichaam niet voorkomen. Er zijn een aantal dingen die de aanmaak van collageen enorm afremmen en die je beter kunt vermijden zoals: 

·       Veel suikers en geraffineerde koolhydraten eten. Hierdoor neemt de ontstekingsgraad in het lichaam toe, het lichaam verzuurd en de kwaliteit van het collageen verminderd.

·       Teveel zonlicht (UV). Door teveel zonlicht beschadigt het Elastine, het elastiek in je huid.

·       Roken. Nicotine vernauwd de bloedvaten in de huid. Hierdoor worden er minde voedingstoffen naar de huid vervoerd waardoor het vitamine C-gehalte, dat nodig is voor een goede collageenaanmaak, wordt verminderd.

Je kunt het verouderen van het lichaam niet voorkomen, je kunt het collageen wel aanvullen.

2.  Het herstelt je darmwand

Een van de problemen waar veel mensen mee te maken krijgen is een lekkende darmwand. Door een beschadiging aan de darmwand wordt deze te doorlatend en kunnen schadelijke stoffen zoals onverteerde voedseldeeltjes, bacteriën en toxinen de bloedbaan binnendringen en verspreiden zich zo door het hele lichaam. Het gevolg is een verhoogde leverbelasting, verzuring, ontstekingsreacties, een verminderde voeding-opname en voedingsintoleranties.

Collageen zorgt ervoor dat de beschadigde darmwand zich kan verbeteren en soms zelfs kan herstellen. Ook helpt het de maagwand te herstellen zodat je minder last hebt van maagzuur of oprispingen. Maagzuurproblemen ontstaan meestal door een tekort of teveel aan maagzuur. Door collageen te gebruiken kunnen de slijmvliezen (deels) herstellen en wordt dit probleem voorkomen of beperkt.

3. Het versterkt je gewrichten en botten

Botten, kraakbeen en gewrichten bestaan voor een groot deel uit collageen. Je botten voor ⅓-deel en je gewrichten voor ⅔-deel. Als je ouder wordt bevatten onze botten en gewrichten steeds minder collageen, hierdoor word je stijf en kun je lichamelijke klachten krijgen. Door het toe te voegen aan je dagelijkse eetpatroon kun je dit soort problemen aanzienlijk verminderen.

4. Vermindert rimpels, striemen én cellulite

Na je 25ste -levensjaar neemt de aanmaak van collageen af. Vooral vrouwen hebben hier veel last van, maar ook bij mannen wordt de veroudering van bijvoorbeeld de huid zichtbaar door de afname van collageen. Vanaf je 50ste jaar bent maakt je lichaam geen collageen meer aan.

Resultaat; je krijgt een slappere huid en er ontstaan rimpels. Met de juiste voeding en extra aanvulling d.m.v. het juiste collageen, blijft de stevigheid van, bijv. de huid, veel beter.

5. Goed voor je haar en nagels

Je huid en nagels bestaan voor een groot deel uit keratine. Dit is een eiwit wat zich moet binden aan een aminozuur. Collageen is rijk aan aminozuren en is daarom de ideale basis voor keratine. Op het moment dat je dagelijks collageen binnenkrijgt, zie en ervaar je dat aan je haar en je nagels.

6.  COLLAGEN ELIXIR is de beste manier om jong te blijven

Voor vrouwen en natuurlijk óók mannen is het belangrijk om zo lang mogelijk gezond te blijven en jezelf goed te voeden en goed te voelen in je eigen lichaam. Onze Collagen Elixir is een drankje dat hier een uitstekende oplossing voor is.

7. Het COLLAGEN ELIXIR; is een uniek en gepatenteerd product

Wat Collagen Elixer uniek maakt is de samenstelling van het product. Het gepatenteerde product Collagen Elixir bevat een speciale nutri-technologie. Door de liposomale werking van deze technologie, wordt het collageen type I pas in de darmen door het lichaam opgenomen en vrijwel niet in de maag afgebroken (zoals bij de meeste supplementen en/of drankjes). Dit zorgt ervoor dat het collageen dus optimaal zijn werk kan doen. Daarnaast bevat het maar liefst 5 gram marine collageenpeptide en verder o.a. vitamine C, Aloë Vera, Zink, biotine en is het rijk aan aminozuren. Collagen Elixir is soja- en glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers.

Bestellen kan eenvoudig per mail of telefonisch. 

info@kroonhuidinstituut.nl of 06-27452073

5 pack nu €174,- ipv. €195.-  =  10% korting!

8 pack €248 ipv. €310,-  =  20% korting!

Advies

Het lekkerste is, om tenminste 12 uur voordat je de Collageen Elixir drinkt, het flesje in de koelkast te bewaren. Voor gebruik goed schudden.

Voor het meest optimale resultaat, raad ik je aan om het product als volgt te gebruiken:

  • Maand 1
    • 1 flesje in de ochtend drinken, bij voorkeur na het opstaan;
    • 1 flesje in de avond drinken, bij voorkeur voor het slapen gaan. 
  • Maand 2 en opvolgende 
    • 1 flesje per dag. Indien je Collagen Elixir tweemaal daags wilt blijven gebruiken, is dat ook mogelijk.

Extra tip: Om je voortgang en resultaat te volgen, maak dan bij daglicht foto’s van je gezicht, haarlijn, ogen, striae, littekens, armen enz., dat geeft het meest optimale beeld van jouw progressie. 

Stralende groet! 

Mandy Kroon Huidinstituut