Novexpert bij Kroon Huidinstituut

Novexpertlogo

PIONIER VAN EFFECTIEVE CLEAN BEAUTY

Novexpert is in 2008 ontwikkeld door Franse doktoren en weten- schappers bij wie hun gehele loopbaan in het teken van de bestrijding van huidveroudering heeft gestaan. Dit no-nonsense merk is 100% natuurlijk en valt op door de zeer hooggedoseerde actives: actieve bestanddelen die de huidconditie zichtbaar verbeteren.

Aangezien Novexpert geen parabenen, phenoxyethanol, siliconen, BHT, PEG, hormoonverstorende stoffen en minerale- of etherische oliën bevat, wordt het merk niet alleen door clean beauty lovers gewaardeerd, maar ook door hen met een (zeer) gevoelige huid en zwangeren. De 100% natuurlijke producten zijn vegan geformuleerd, vrij van microplastics en biologisch gecertificeerd.

Daarnaast is Novexpert winnaar van 24 internationale beauty awards. Dat is niet voor niets, want het merk biedt wereldwijd de hoogst gedoseerde gezichtsverzorging die je huid zich kan wensen.

De wetenschappers achter het merk zijn gespecialiseerd in celvernieuwing en huidverbetering.

Bovendien zijn alle formules 100% natuurlijk, vrij van microplastics en vegan geformuleerd* en dat maakt het merk de favoriet van clean beauty lovers. De uniseks formules zijn geschikt voor alle huidcondities en zelfs de gevoelige huid en zwangeren of borstvoedende vrouwen, omdat het merk geen gebruik maakt van allergenen, synthetische conserverings- middelen, of essentiële oliën.

Uniek voor het merk is de gepatenteerde en 100% natuurlijke conservering die ervoor zorgt de huidflora in tact blijft zodat de huid haar natuurlijke bescherming behoudt. Het gepatenteerde ingrediënt Novaxyline op basis van gouden zeewier zorgt ervoor dat het sirtuine gen in de huid wordt geactiveerd, waar- door rimpels tot wel 45% verminderen en de huid er zichtbaar jonger uit ziet!

Graag meer informatie wat dit merk voor u kan betekenen? of wilt u de producten eens ervaren? 

Vraag dan nu uw persoonlijke huidadvies aan.