Optimaal Beschermd in de Zon met SeventyOne Percent

De zon is heerlijk, maar kan ook schadelijk zijn voor je huid. Gelukkig biedt SeventyOne Percent een breed scala aan zonverzorgingsproducten die je huid beschermen zonder schadelijke effecten voor het milieu. In deze blog gaan we dieper in op waarom hun producten een uitstekende keuze zijn voor iedereen die optimaal wil genieten van de zon en geven we een overzicht van hun top producten.

De Noodzaak van Zonbescherming

Ongeveer 80-90% van de huidproblemen zijn het gevolg van blootstelling aan UV-stralen, waaronder huidveroudering, pigmentatievlekken, irritatie en zelfs huidkanker. UVA-stralen, die je niet kunt voelen, zijn verantwoordelijk voor de lange termijn gevolgen zoals huidveroudering. Deze stralen zijn altijd aanwezig, ongeacht het weer, en maken maar liefst 95% van de zonnestralen uit. Daarom is het essentieel om je elke dag tegen UVA-stralen te beschermen.

SeventyOne Percent: Veilig voor Jou en het Milieu

SeventyOne Percent is een pionier op het gebied van ‘clean’ zonverzorgingsproducten. Hun formules bevatten geen nanodeeltjes, parabenen, siliconen, sulfaten, alcohol, hormoonverstorende stoffen of microplastics. Dit betekent niet alleen dat je huid optimaal wordt beschermd, maar ook dat je bijdraagt aan de bescherming van het milieu, inclusief het behoud van koraalriffen en oceanen.

Innovatie: ROKA Smart UV Protection

Een van de meest innovatieve producten van SeventyOne Percent is de ROKA Smart UV Protection. Deze technologie biedt zes uur effectieve bescherming tegen UVA-stralen dankzij slimme moleculen die geleidelijk worden vrijgegeven. Dit betekent dat je niet elke twee uur opnieuw hoeft te smeren, wat vooral handig is als je een drukke dag hebt of kinderen hebt die buiten spelen.

Bijdrage aan een Beter Milieu

SeventyOne Percent zet zich niet alleen in voor jouw huid, maar ook voor de planeet. Ze doneren 1% van hun omzet aan de organisatie ‘For the Planet’, die zich inzet voor milieubehoud. De naam SeventyOne Percent verwijst naar het feit dat zowel de aarde als de mens voor 70% uit water bestaat, wat hun toewijding aan het milieu benadrukt.

Enkele producten uitgelicht

 1. ECO SUN Shield SPF50+

  • Beschrijving: Een gezichtscrème met extra hoge SPF50+ bescherming tegen UVA/UVB-straling. Bevat 100% natuurlijke minerale filters en is minimaal zichtbaar.
  • Voordelen: Zeer hoge waterbestendigheid, geschikt voor alle leeftijden.
 2. ECO SUN Spray Invisible SPF50+

  • Beschrijving: Een milk met extra hoge SPF50+ bescherming. Bevat 100% natuurlijke minerale filters en voelt niet plakkerig aan.
  • Voordelen: Handige pomp spray, na inmasseren volstrekt onzichtbaar, geschikt voor gezicht en lichaam.
 3. FEEL Free SPF30

  • Beschrijving: Een dagcrème met probiotica en hoge SPF30 bescherming. Bevat schone UV-filters en biedt anti-pollutie en blue light bescherming.
  • Voordelen: Geschikt voor dagelijks gebruik, beschermt tegen vervuiling en blauw licht.
 4. SUNKISSED SUNSTICKS SPF 30 & 50

  • Beschrijving: Gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor onderweg of op het strand. Biedt extra bescherming voor gevoelige plekjes.
  • Voordelen: Eenvoudig in gebruik, onzichtbaar op de huid.

Met de zonverzorgingsproducten van SeventyOne Percent ben je optimaal beschermd tegen schadelijke UV-stralen, terwijl je ook bijdraagt aan een beter milieu. Kies voor veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid, en geniet zorgeloos van elke zonnestraal!