Pro-Collagen Booster Serum in de prijzen!

Pro-Collagen Booster Serum beloond met de 2e prijs door de Beauty Vakjury

Novexpert gaat nooit over één nacht ijs. Er is jaren van onderzoek en productontwikkeling nodig voordat een product of een serie gelanceerd wordt. Voor Novexpert dus geen eendagsvliegen of snel ontwikkelde formules die inspringen op een trend. Alleen goed onderbouwd, 100% natuurlijk, clean en door en door getest is voor de wetenschappers die Novexpert producten ontwikkelen goed genoeg! Tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Awards in Amsterdam op 6 mei 2024, heeft de Beauty Vakjury deze kwaliteiten wederom herkend en gewaardeerd met de 2e prijs in

de categorie Cosmeceuticals! Uit het jury rapport: Zilver is voor het Pro-Collagen Booster Serum, met in de hoofdrol het door het clean beauty merk NOVEXPERT gepatenteerde ingrediënt Novaxyline. Dit stofje wakkert de collageenproductie aan, waardoor de huid na twee weken al wat steviger is. Na het opbrengen voelt de huid direct compacter, alsof er een elastisch laagje over heen ligt. Het viel de jury op dat het serum, ook bij een vettere huid, snel absorbeert zonder te rullen

PRO-COLLAGEN BOOSTER SERUM € 59,95 – 30 ML

Novexpert staat bekend om haar uitzonderlijk hooggedoseerde booster serums en gepatenteerde ingrediënten en voegt daar een nieuwe ster aan toe: het Pro-Collagen Booster Serum. Novexpert brengt met deze lancering een revolutie teweeg in anti-aging door collageen in de dermis én in de epidermis te stimuleren. Want ja, er is wel degelijk collageen aanwezig in de opperhuid.

Novexpert Pro Collagen Booster Serum is een booster serum dat rimpels effectief vermindert en de huid zichtbaar en voelbaar verstevigt. Om huidveroudering echt effectief te bestrijden, zijn zombiecel-eliminatie en collageen onmisbaar. De meeste crèmes en serums bevatten ingrediënten die de collageensynthese van typen 1, 3, 4 en 7 stimuleren en maar zelden of nooit type 17. Collageentype 17 bevindt zich in de epidermis en is onmisbaar om huidcellen correct met elkaar te laten samenwerken en celvernieuwing te reguleren.

Dankzij het onder meer gepatenteerde Novaxyline is Novexpert erin geslaagd om een huidverjongende formule te ontwikkelen die schadelijke zombiecellen elimineert én de collageen-17 synthese in de epidermis met 130% te laten toenemen, terwijl de collageen-synthese in de dermis met 45% toeneemt. Verbluffende testresultaten van het serum laten een 28% dikkere dermis en 38% rimpelreductie zien. De testgebruikers van dit booster serum rapporteren dan ook een gladdere huid en maar liefst 95% rapporteert een zichtbare rimpelreductie in gemiddeld 28 dagen.