Waarom werken wij met HydroPeptide?

In ons instituut werken wij met de unieke dermaceuticals en behandelconcepten van HydroPeptide. Dit Amerikaanse anti-aging merk is koploper in huidverzorging op basis van epigenetica en peptiden. We leggen je graag uit waarom HydroPeptide zo geweldig effectief is tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en verslappingen.

HydroPeptide

HydroPeptide kijkt niet naar je chronologische leeftijd, maar naar de gezondheid van je huidcellen. Of preciezer: naar de markeringen rondom het DNA van je cellen. Dat noemen we epigenetica: die markeringen kunnen je genen aan- of uitzetten. Staan ze ‘aan’, dan is de genexpressie van de cel gezond. Staan ze ‘uit’, dan is de genexpressie verstoord en dat leidt tot ziektes zoals diabetes of kanker én tot huidveroudering. Dat uitzetten kan bijvoorbeeld komen door de zon, milieuvervuiling of een ongezond dieet. Het mooie is nu: die markeringen kunnen wij ook zelf gebruiken om onze erfelijke aanleg te beïnvloeden. Het proces is namelijk omkeerbaar. En dat is wat HydroPeptide doet: de celgezondheid verbeteren door de cel-markeringen weer ‘aan’ te zetten.

Dat doet het onderzoeksteam van HydroPeptide door slimme ‘boodschappers’ in de producten te stoppen in de vorm van peptides. Die boodschappers geven de cellen het signaal om zich gezond te gedragen. De cellen gaan bijvoorbeeld de collageenproductie en celvernieuwing aanzetten zodat de huid weer steviger wordt. Andersom krijgen de cellen het signaal om hyperpigmentatie en overgevoeligheid juist uit te schakelen.

Peptides: slimme boodschappers

In de producten worden alleen veilige oligopeptiden gebruikt. Dit zijn ketens van minder dan 8 aminozuren die heel goed in de diepere huidlagen kunnen komen. Alleen zo kunnen ze de fibroblasten in de dermis de juiste signalen geven. Door deze bijzondere techniek wordt HydroPeptide een dermaceutical genoemd. Dat is een unieke prestatie die slechts weinig cosmeticamerken kunnen evenaren.  

Toonaangevend in peptidentechniek

De productontwikkelaars van HydroPeptide hebben veel verschillende peptides ontdekt, onderzocht, getest én gepatenteerd. Iedere peptide is uniek en heeft een eigen functie in de huid. Peptiden kunnen effectief met elkaar gecombineerd worden en met andere anti-aging ingrediënten, zoals Retinol, AHA’s of vitamine C. Het hoge percentage peptiden in HydroPeptide betekent een krachtig signaal. Door de peptiden regelmatig aan te brengen, worden deze signalen ook vaker verzonden. Bij gebruik ’s ochtends én ’s avonds wordt het resultaat steeds sterker.

HydroPeptide maakt van het huidverzorgingsritueel bovendien een feestje voor de zintuigen. De stijlvolle verpakkingen, de frisse geuren en de prettige textuur van de dermaceuticals zorgen voor een heerlijke beauty-ervaring.

Deze unieke aanpak met gepatenteerde, klinisch onderbouwde ingrediënten en uitvoerig geteste behandelingen zorgt ervoor dat HydroPeptide in de Amerikaanse top 5 staat van anti-aging merken.

Wilt u ook ontdekken hoe uw huidcellen weer gezond kunnen worden?  

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling!